×

Dialog House

THE project

The design outcome of the eight story Dialog House is a direct and complete response to the site and to the brief. The building entrance and orientation address the Boundary Street frontage with pedestrian, service and car park entries providing convenient access to the building. The office areas are provided with natural day lighting and view to the Brisbane CBD and River. 

Client

State Development Corporation

Status

Construction completed April 2007

Our Role

Concept & Schematic Design | Development Application | Design Development | Contract Documentation

Team

Len Powe, Matthew Johnson 

Similar Projects

Ausenco Centre

A 6 storey, 14,600m² office building that quickly became a landmark…

explore project

PA Hospital Carpark & Childcare Centre

An eight split-level carpark solution for PA hospital…

explore project

Apiary Financial Office Fit Out

Innovative design and delivery from end to end…

explore project